top of page

Så er det december og juletid !Og alle ønskes en GOD JUL��Jul i containeren den 15. december. KOM!

Så er det december og juletid !

Og alle ønskes en GOD JUL��

Bestyrelsen i engAgerede Alders Aktivister inviterer tilJUL I CONTAINEREN med Gløgg & æbleskiver

Fredag den 15. december fra kl.15 til kl.17.

Her vil være varm gløgg, kaffe, the, småkager og æbleskiver.

Til lejligheden har vi anskaffet os en ovn med to kogeplader, der fremover er i containeren til glæde, for dem som kommer.

Vi glæder os til at hygge julen ind med jer alle sammen, med sang og snak. Kom endelig og tag gerne en ven eller veninde med. Jo flere vi er – jo bedre kan vi holde varmen.

Containeren ligger bag Godsbanen i retning af Ringgadebroen. Gå forbi Arkitektskolen på din højre hånd og cykelsmeden på din venstre, så kommer du til containeren, hvor der påtaget står ”Det Turkise Telt”. Det er i ”landsbyen” Institut for (X)

JULEPAUSE

Frem til jul er der knap så meget gang i vores A3-aktiviteter, men efter jul så starter Teater Turbo, skriveværkstedet, Chi Gong, Radiogruppen, Åbne fredage, åbne bestyrelsesmøder og projektgruppen op igen.

TUK TUK kaffevognen holder en lille garage pause i kulden. Den skal også have ordnet bremsetøjet og batteriet, men så bliver der brug for alle, der har lyst i TUK TUK fællesskabet igen. Vi giver besked.

SKRIVEVÆRKSTED

Hvis du har lyst til at deltage i et skriveværksted, så starter vi et nyt op så snart 3-5 deltagere har meldt sig. Gry Clasen vil gerne være tovholder på gruppen, som typisk vil mødes hver anden onsdag eftermiddag i containeren. Det er fantastisk opmuntrende og givende at deltage i. Formålet er at stimulere din skriveglæde.

RADIOGRUPPEN

Og så radiogruppen kan bruge flere medlemmer. Vi laver et månedligt magasin på

lokalradio Aarhus, som sendes på onsdage. Vi synes, at det er rigtig spændende og sjovt at lave radio. Det kræver ingen forkundskaber. Vi bruger gerne at samles 2-3 gange om måneden. Så hvis du har noget på hjerte eller kan lide at interviewe og høre andres bud og i øvrigt har gå-på-mod, så er du rigtig velkommen på radio-holdet.


Alle i A3 ønskes en glædelig jul og et godt nytår!

Vi glæder os til at ses i 2024 og til at starte aktiviteterne op igen og sætte nye

projekter i søen.

Men først:

Kom til JUL I CONTAINEREN FREDAG DEN 15. DECEMBER ��21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page