top of page

KLOGE VANDRINGER MED A3

Den første KLOGE VANDRING

Som noget nyt er vi i A3 startet på det, som vi kalder ”Kloge Vandringer”.

Det går ud på at besøge 1-3 steder på en 2-3 timers tur, hvor vi går rundt og snakker med hinanden undervejs. På hvert af stederne vil der være et oplæg / en rundvisning, som skal inspirere os til gode overvejelser og samtaler.


Ungdommens Kulturhus

Den første vandring var kun på 1.2 km og gik fra kontoret i Grønnegade 56 og op til Ungdommens Kulturhus (UKH) på det gamle Amtssygehus grund, Tage Hansens gade 8 b.

På UKH blev vi taget godt imod af Ruth Morell, som er en af lederne på stedet. Ruth fortalte om historikken i UKH fra starten i 2014 og om kombinationen af værksteder og aktivitetsrum, cafe og ungdomsboliger, som tilsammen udgør UKH. Stedet styres af de unge via fællesmøder med dem, som møder op. Huset har ca. en gennemstrømning på 2-300 unge om ugen og er finansieret af Aarhus kommune og støttet af fonde og puljer. Her er rigtig mange unge kreative og aktive på mange måder med arrangementer og events.


Projekt BRIKKEN & UKH

UKH er et slags billede på hvordan vores eget projekthus BRIKKEN kan blive – blot tilpasset alle aldre. Der er mange interessante lokaliteter på Amtssygehusgrunden, som måske er ledige de næste 3-4 år.


Vi var 1o deltagere afsted fra Foreningen den 3 alder og vi glæder os til at fortsætte de ”Kloge vandringer” efter sommerferien.
65 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page